Leie av lokaler til musikkøvinger

 

Ønsker du eller din gruppe å leie øvingsrom hos oss kan dere sende e-post med navn og telefonnummer til

ovingsrom@samfunnshusvest.no.

Øvingsrommene i underetasjen består av to rom på henholdsvis 30 og 60 kvadratmeter.

Sikkerhet – Det er lagt mye ressurser inn for å ha en trygg brann- og innbruddssikkerhet. En inngangsdør som er kun åpnes med nøkkelbrikke, et hus som stenges på kveldstid og i helger, nøkkelbrikker med egen kode for hver bruker til hvert av øvingsrommene.

Forutsigbarhet – Samfunnshuset opererer med ryddige leieavtaler og rimelige priser for brukerne. Vi kan også tilby avtaler om lengre tids bruk uten spesiell oppsigelsestid. Her kan du være trygg på at du får øve så lenge du vil, og at vedlikehold av lokaler og utstyr blir regelmessig utført.

Kvalitet – Mange penger er lagt ned i byggingen av våre øvingsrom. Målet har vært å lage så gode øvingslokaler som mulig. Hos oss får du meget høy kvalitet for pengene dine. Takket være god støtte fra Kulturrom har vi kunnet investere i utstyr som du kan bruke i det minste øvingsrommet. Det største rommet er ment for brukere som ønsker å bruke eget utstyr. Rommene er bygget med full ventilasjon, god lyddemping og godt elektrisk anlegg som passer for musikkutøvelse.

Renhold – Her er det rent, ryddig og hygienisk, med regelmessig renhold av øvingsrommene og tilhørende toaletter.

Klikk deg gjerne inn til hvert av lokalene nedenfor for å lese mer.